друкувати


Факт розлуки «Говерли» з Майком Фрейзером не є настільки критичним

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-16 12:30:54

Факт розлуки франківського баскетбольного клубу «Говерла» з одним з своїх кращих гравців минулого сезону Майком Фрейзером не є настільки критичним – так вважає більшість з учасників нашого опитування на сайті.

Нагадаємо, що протягом тижня можна було відповісти на запитання «Чи правильно поступила «Говерла», що розлучилася із Майком Фрейзером?». Варіантів для відповіді було 2: «Так, таких легіонерів за менші гроші можна знайти багато» і «Ні, потрібно було намагатися домовлятися із лідером команди». 55% учасників голосування обрали першу відповідь, мабуть, сподіваючись, що керівництво клубу вже маючи досвід виступів на найвищому рівні української першості зможе плідно попрацювати на трансферному ринку і в цьому міжсезонні. Нагадаємо, що попередньо відомо, що баскетбольний клуб вже підписав трьох заокеанських новачків: Свонсона, Колмена та Чаппела.

В той же час варто відзначити, що 45% опитаних все ж вважають, що кращого «ребаундера» ліги потрібно було залишати, намагаючись знайти консенсус з його фінансовими апетитами. Окрім Фрейзера команду також залишили Спаркс та Деккер, що відіграли у «Говерлі» 2 сезони.

Джерело: sport.if.ua