друкувати


Майже у всіх оздоровчих таборах Прикарпаття відбулися Малі олімпійські ігри

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-13 11:00:56

Майже у всіх літніх оздоровчих таборах Івано-Франківської області відбулися Малі олімпійські ігри. Проводилися такі змагання з метою ознайомлення дітей з історією Олімпійських ігор, культурою і традиціями Стародавньої Греції, символікою Олімпійських ігор, а також пропаганди здорового способу життя. Та в першу чергу приурочені ці заходи до Перших Юнацьких Олімпійських ігор.

Програма Малих Олімпійських ігор, підписана президентом Національного олімпійського комітету України Сергієм Бубкою, знайшла підтримку в організаторів, а саме Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, обласного відділення Національного олімпійського комітету, спортивних федерацій та видатних спортсменів області.

«Ми їздили по всіх таборах області і хочу зазначити, що скрізь проводилися Малі олімпійські ігри. Діти змагалися, отримували призи, брали автографи у відомих спортсменів. Було видно, що дітям це цікаво, їм подобається боротися і перемагати, а дивлячись на нас, вони вже від маленьких мріють бути відомими на весь світ. Коли бачиш, як горять їх оченята, то це заохочує. Хотілося б, щоб такі заходи проводилися частіше, а ми би з радістю відвідували їх, допомагали проводити подібні змагання», - розповіла нам учасниця Олімпійських ігор Тетяна Ляхович.

Джерело: sport.if.ua