друкувати


Конкурс «Твій шанс»: Вислови своє ставлення до ЗНО

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-10 04:45:41

У рамках інформаційної кампанії «Вступ без хабара!» Українська студентська спілка за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні ініціює проведення конкурсу «Твій шанс». Завданням конкурсу є виявлення та підтримка творчої соціально активної молоді, надання можливості самовираження та створення цікавих робіт на тему «Я та ЗНО».

Конкурс «Твій шанс» проходить у таких номінаціях:

  •   Соціальний плакат

Плакат може бути створений у будь-яких графічних та фототехніках, а також за допомогою цифрових технологій. Для участі у Конкурсі необхідно вислати фотографію виконаного плакату розміром (3968 х 2976 мегапікселів)

  •   Відеоролик

В якості роботи приймаються сюжети для відеоролика. За бажанням автора, твори можуть подаватися в готовому вигляді у будь-яких аудіо- чи відеоформатах. Тривалість – 1 хвилина.

  •   Стаття

Обсяг статті не повинен перевищувати 2 стор. друкованого тексту. Одним з критеріїв оцінювання переможців у даній номінації є публікація поданої на конкурс статті в місцевих виданнях, про що просимо повідомити організаторів конкурсу

На переможців очікують призи та подарунки від організаторів конкурсу!

Роботи приймаються до 30 вересня 2010 року, оголошення результатів відбудеться 10 жовтня 2010 року.

Роботи надсилати за адресою: м. Київ, 03113, пров. Артилерійський, 1А, оф. 74  або на електронну адресу: tviy_shans@ukr.net.

Джерело: Українська Студентська Спілка