друкувати


Івано-Франківському батальйону внутрішніх військ виповнилося 17 років

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-07 02:30:06

Цього тижня День створення підрозділу відзначила військова частина внутрішніх військ, яка дислокується в Івано-Франківську.

Минуло 17 років, відколи окремий батальйон внутрішніх військ став на сторожі громадської безпеки і захисту прав та інтересів жителів Прикарпаття. Протягом усього часу існування батальйон був і залишається одним з найкращих підрозділів у структурі внутрішніх військ. Тут почесно служити, але й особливо відповідально. Головним гаслом внутрішніх військ є поєднання найблагородніших символів військової служби – честь, мужність і закон. Підлеглі теперішнього командира військової частини підполковника Володимира Барзюка у виконанні службово-бойових завдань не втрачають позицій, завойованих попередниками. У літопис частини вписано чимало яскравих сторінок, пов’язаних з успішних виконанням важливих завдань в інтересах населення.

Спільно з міліцією громадської безпеки військовослужбовці внутрішніх військ добросовісно виконують завдання в охороні громадського порядку на вулицях Івано-Франківська і Калуша, невдовзі вони патрулюватимуть і в Коломиї.

Професіоналізм військовослужбовців на святі військової частини відзначили начальник УМВС в області генерал-майор міліції Василь Варцаба, перший заступник голови обласної держадміністрації Василь Плавюк, заступник міського голови Андрій Лис. Влада і обласне управління міліції подбали про вирішення проблемних питань в матеріально-технічному забезпече6нні підрозділу, а найкращі військовослужбовці були заохочені преміями та відомчими відзнаками.

Усіх присутніх вразила спеціальна підготовка вояків, які продемонстрували показові виступи. Чимало з цих хлопців вже відтепер мають мрію про продовження служби в органах міліції, а цивільну молодь закликаємо не уникати військової служби, а пройти гарт ось у такій зразковій військовій частині.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області