друкувати


Звернення міського голови до жителів Коломиї щодо загальноміської толоки!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-06 05:30:44

Шановні коломияни! Ми вступили в період підготовки до святкування престольного празника Преображення Господнього – Спаса, яке є Храмовим святом. В цей день ми традиційно будемо відзначати і День міста.

Звертаюсь до вас, усіх членів територіальної громади, з проханням зробити свій посильний внесок у підготовку до свята. Кожний дім, вулиця чи мікрорайон мають бути зразковими, а порядок і чистота — належними. Так вже склалося, що за давнім українським звичаєм гостей зустрічають у прибраному домі, з щедрим частуванням і теплим прийомом.

В залежності від того, як органи влади і громада підготують місто до свята, будуть оцінювати нас і нашу культуру гості, які приїдуть до нас у Коломию.

Перед міськими комунальними службами поставлені конкретні завдання по підготовці території міста до святкування. І немає сумніву в тому, що вони виконають їх.

Одночасно покладаю велику надію на всіх коломиян і прошу надати посильну допомогу у прибиранні і наведенні порядку на вулицях, площах, парках і скверах, берегах річок і потічків.

Коломия — наш спільний дім, в якому живемо ми, наші діти та онуки, будуть жити і наші нащадки.

Наща спільна праця — дати лад у місті, гідно зустріти свято Преображення Господнього та День міста.

Закликаю і прошу всіх, хто любить і поважає нашу Писанкову Коломию, вийти на загальноміську толоку, яка відбудеться 13_серпня 2010 року з 10.00 години.

Висловлюю щиру подяку всім, кого не залишили байдужими слова мого звернення. Сподіваюсь, що в цей день підприємства, установи, організації, всі мешканці міста доведуть, що ми цінуємо працю, любимо своє місто по-справжньому і є його патріотами.

Наша Коломия – це наша гордість! Любімо і бережімо її для себе та для наступних поколінь!

З повагою, Коломиський міський голова Юрій ОВЧАРЕНКО