друкувати


В коломийській ратуші обговорювали питання дозвільної системи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-04 06:30:16

4 серпня 2010 року о 10-00 в залі засідань Коломийської міської ради відбулась зустріч представників Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва із суб’єктами господарювання міста та району, на якій були присутні Коломийський міський голова Ю.Овчаренко, заступник міського голови В.Тарновецький, заступник голови Коломийської РДА О.Герелюк.

На нараді, яку очолював директор департаменту дозвільної системи Держкомпідприємництва О.Андрєєв та голова регіонального преставництва Держкомпідприємництва в Івано-Франківській області Г.Говорков, розглянуто питання дотримання вимог Законів України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”, “Про ліцензування певних видів господарської діяльності”, “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” та ін.

Виступали представники міських організацій та установ, підприємці міста та району, перед виступаючими було піднято ряд нагальних проблем та болючих питань для підприємців.

Начальник відділу масово-роз'яснювальної та звернень громадян Коломийської ОДПІ Н.Маским'юк висвітлила головні аспекти проекту Податкового кодексу України.