друкувати


В Івано-Франківську відкрили новий майданчик для пляжного волейболу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-02 10:00:00

В Івано-Франківську під керівництвом студентського мера, чемпіона світу з кікбоксингу Віталія Мерінова молодь довела до кінця ще одну добру справу для всього міста.

Біля Бистриці-Надвірнянської спорудили та відкрили новий майданчик для пляжного волейболу та футболу. Як сказала ведуча на відкритті майданчику, не один літр поту було пролито, коли при температурі +35оС хлопці возили з річки пісок у той час, коли їхні знайомі купались в річці та загоряли.

Як розповів Віталій Мерінов, за вісім днів роботи було завезено 810 тачок піску, два причепи піску привезли з іншого місця, оскільки на прилеглій території його вже не було. Деколи робота розпочиналась о 6:00 ранку, а завершувалась о 18:00 вечора, саме того дня плечі всіх хлопців позгоряли, бо на термометрі було +35.

Бували моменти, коли хлопці падали духом, не могли вже працювати, але все ж таки твердо поставлена мета вела їх вперед.

Отже, поле шириною в 15 метрів та довжиною в 30 метрів призначене для гри в футбол та волейбол. Тут є футбольні ворота та волейбольні стійки. Молоді люди все пофарбували та прибрали довколишню територію.

Загалом до роботи долучились близько 30 добровольців. Наймолодшому було всього 8 років, найстаршому — 23.

Молодим людям вдалося долучити до цієї справи кількох спонсорів та меценатів. Допомогли Юрій Соловей, Андрій Завіховський, Павло Панфілов, сім’я Романових, директор коледжу фізичного виховання Любомир Пасічняк, боксерський клуб "Електрон", кінотеатр "Люм’єр", друкарня "Фоліант", агентство нерухомості "Еліт Сервіс", кафе "Осокори", фірма "Даурія", нічний клуб "Ельдорадо". Допомагали працівники ЖЕО № 6.

У день відкриття відбулися змагання з волейболу за змішаною системою. Участь взяли 12 команд, у першому колі вони зіграли шість ігор — залишилось шість команд. За жеребом ці шість команд розбили на дві підгрупи, де грали за круговою системою. З груп вийшло по дві команди, які вже змагались за 1-2 та 3-4 місця.

Переможцями стали:
1. Dream Team;
2. ІФКФВ;
3. МВК.

Поле можна знайти на річці Бистриця-Надвірнянська, за 500 метрів праворуч від мосту зі сторони мікрорайону Майзлі.

Джерело: sport.if.ua