друкувати


Проект «літній відпочинково-оздоровчий табір для дітей пільгових категорій та уражених економічною кризою»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-28 05:23:11

Презентація проекту «літній відпочинково-оздоровчий табір для дітей пільгових категорій та уражених економічною кризою».

Проект буде презентований соціальним службам міста та громадським організаціям.

Презентація відбуватимется в приміщенні конференц-зали Коломийсько-Чернівецької єпархії 29 липня 2010 р. Захід буде відбуватися для привернення уваги громадськості міста, а також для ознайомлення представників соціальних служб міста з проектом. Проект проходить за фінансової підтримки МФВ «Відродження».

Презентуватиме проект заступник директора Благодійного фонду «Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії» Бучовський Тарас Ігорович (керівник проекту).

Метою проекту «літній відпочинково-оздоровчий табір для дітей пільгових категорій та уражених економічною кризою», що здійснюється Благодійним фондом «Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії» за підтримки Програми Антикризової гуманітарної Міжнародного фонду. “Відродження” є Головною метою проекту є попередження бездоглядності та безпритульності дітей середнього(старшого) віку, які виховуються у багатодітних,малозабезпечених, а також неповних родинах та сім'ях, вражених фінансово-економічною кризою. Ми хочемо розвинути в дітях життєві імпульси (натхнення мотивацію), дати їм допомогу в психологічному розвитку та підтримці їх ініціатив.

Детальніше про програму: www.irf.ua