друкувати


Коломийський міський голова підписав розпорядження "Про святкування дня міста"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-28 05:35:18

Міський голова Юрій Овчаренко 27 липня 2010 року підписав розпорядження №154-р "Про святкування дня міста".

У відповідності з  розпорядженням утворено організаційний комітет, який керівник міста очолив  особисто. Розпорядженням зобов'язано начальників відділів: організаційно-аналітичного забезпечення міської ради (Д.Марціновська) до 02.08.2010 року розробити і представити на затвердження міському голові план підготовки і проведення  Дня міста; культури і туризму міської ради (У.Мандрусяк) до 05.08.2010 року розробити і представити на затвердження міському голові кошторис для організації підготовки та проведення Дня міста.

28 липня 2010 року міський голова Юрій Овчаренко провів перше засідання організаційного комітету, на якому було обговорено проект плану підготовки і проведення святкування та визначено джерела фінансування.

За рішенням членів оргкомітету урочисте  відкриття свята, як і в минулому році, проводитиметься у парку культури і відпочинку імені Кирила Трильовського. Там же відбудеться святковий концерт. Однак багато цікавих різноманітних заходів для коломиян  та гостей свята буде проведено в різних куточках міста.

На свято запрошені гості з інших міст області та міст-побратимів з Польщі, Молдови та Румунії.

Джерело: Відділ організаційно-аналітичного забезпечення Коломийської міської ради