друкувати


УМВС України в Івано-Франківській області визначило кращих

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-28 04:45:17

У березні цього року в УМВС України в Івано-Франківській області було оголошено конкурс «Кращий міськрайвідділ внутрішніх справ». Керівництво прикарпатської міліції розробило критерії оцінки, за якими визначалися найкращі підрозділи – це і результати оперативно-службової діяльності, і думка громадян про роботу того чи іншого райвідділу, стан службової дисципліни, мікроклімат в колективі тощо.

Учора на черговій оперативній нараді були підбиті підсумки конкурсу. На сьогодні найкращим серед 16 територіальних підрозділів прикарпатської міліції визнано Надвірнянський райвідділ внутрішніх справ, який очолює підполковник міліції Роман Чекмарьов. Крім Почесної грамоти УМВС колективу райвідділу вручено грошову премію. Друге місце за підсумками конкурсу зайняв колектив Тисменицького райвідділу міліції (начальник – майор міліції Олександр Крутий). Грошову премію і грамоту за третє місце вручено Коломийському райвідділу міліції.

Водночас були підбиті підсумки традиційного в управлінні конкурсу серед працівників оперативних служб «Кращий оперативник». Начальник УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Василь Варцаба з приємністю вручив заслужену нагороду і грошову премію старшому оперуповноваженому в особливо важливих справах управління карного розшуку майору міліції Юрію Шевчуку. За 11 років практичної служби в міліції офіцер зарекомендував себе не тільки як дисциплінований та відповідальний працівник, але й став професіоналом розшукової справи. У червні цього року його було удостоєно відзнаки МВС України «Закон і Честь» за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків і безпосередню участь у розкритті низки кваліфікованих злочинів. Майор міліції Юрій Шевчук відзначився й у знешкодженні злочинної діяльності групи, котра у Снятинському та Городенківському районах скоювала розбійні напади.

Кращим слідчим міліції у першому півріччі цього року визнано слідчого Коломийського райвідділу внутрішніх справ старшого лейтенанта міліції Володимира Триняка, натомість переможцем у конкурсі «Кращий працівник міліції громадської безпеки» став дільничний інспектор Івано-Франківського МВ УМВС старший лейтенант міліції Петро Гуцуляк.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області