друкувати


Івано-франківці скаржаться на сморід

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-28 03:30:43

Скарги на неприємний запах, що йде від низки івано-франківських підприємств, неодноразово надходили протягом минулого тижня на адресу міської служби оперативного реагування.

Про це повідомила головний спеціаліст служби Наталія Дорошевич. З її слів, ініціаторами скарг стали мешканці вулиць Республіканської, котрим заважає дихати Івано-Франківський м’ясокомбінат, Ясінських – на сморід, що походить від шкір фірми та району, прилеглого до нещодавно збудованого заводу з виробництва яєчного порошку. В останньому випадку переважно у нічний час повітря псував запах тухлих яєць.

Зі слів головного державного санітарного лікаря Миколи Недоступа, якщо звернення з приводу викидів м’ясокомбінату на адресу міської санітарно-епідеміологічної станції надходили раніше, то про неприємні викиди заводу яєчного порошку він чує вперше. В зв’язку з цим, перший заступник Івано-Франківського міського голови Зіновій Фітель доручив пану Недоступу провести перевірку дотримання керівництвом заводу вимог санітарної безпеки при виконанні робіт.

Автор: Сергій БІЛИЙ