друкувати


КП ДРЕУ «косить» від кошення?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-27 08:00:07

Головний інженер Івано-Франківської муніципальної інспекції з благоустрою Валерій Козлов сьогодні під час оперативної наради в мерії звинуватив керівництво комунального підприємства ДРЕУ у недостатньо сумлінному виконанні робіт з покосу трав на газонах міста.

З його слів, у інспекції є претензії до непокошених узбіч ряду важливих доріг міста, таких як вулиця Довженка, Коновальця тощо, дворових газонів та міських дамб.

В свою чергу, на захист КП ДРЕУ став начальник міського управління житлово-комунального господарства Василь Білик, який зазначив, що причини ситуації, що склалася слід шукати в браку фінансування.

«На сьогоднішній день, - розповів він, борг УЖКГ перед комунальними підприємствами міста становить 2,5 мільйони гривень. Ми не можемо примушувати людей, які сидять без зарплати, по третьому разу прибирати. А відтак є домовленість про те, що працівники КП ДРЕУ здійснюють покос лише півтораметрової смуги від доріг і тротуарів. Якщо ж непокошеними виявляться дамби з боку річки, то, гадаю, від цього ніхто не помре».

Автор: Сергій БІЛИЙ