друкувати


Викрадачів автомобіля спіймали на місці скоєння злочину

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-27 05:45:39

У Пасічнянському відділенні івано-франківської міліції розпочато розслідування кримінальної справи, фігурантів якої було затримано безпосередньо на місці скоєння злочину.

Близько четвертої години ночі працівники патрульної служби зненацька застукали 19-річного івано-франківця та 16-річного мешканця Тисменицького району, коли ті вовтузилися в салоні «Славути». Побачивши міліціонерів, зловмисники кинулися врозтіч, однак патрульні були не менш спритні і наздогнали невідомців.

Поява наряду патрульної служби у саме цьому дворі на вулиці Мазепи була не випадковою. Оперативний черговий міськвідділу міліції спрямував сюди екіпаж патрульної служби після того, як хтось з громадян повідомив у міліцію про те, що двоє підозрілих молодиків безуспішно пробують запустити двигун іншої машини. Як було встановлено згодом, зловмисники розбили бокове вікно в автомобілі «Део-Ланос» і намагалися незаконно заволодіти автомобілем. Коли ж переконалися, що на цьому транспортному засобі таки не поїдуть, взялися до іншої машини.

Злочинні дії затриманих кваліфікуються як незаконне заволодіння транспортним засобом. Парубки протверезіли одразу, коли дізналися, що Кримінальним кодексом України передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

Автор: Олена Баб’юк, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області