друкувати


27 липня вшановують пам’ять загиблих під час Скнилівської трагедії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-27 11:15:12

Сьогодні, 27 липня, львів’яни вшановують пам’ять загиблих під час Скнилівської трагедії. Прапори з чорною стрічкою на знак трауру розвішані по всьому місту.

У цей день виповнюється 8 років від страшної трагедії, що сталася на Скнилівському летовищі під час проведення авіаційного шоу. Про це ЗІК повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Для Львова це жахлива трагедія, що забрала життя ні в чому не винних людей. Кожен з нас повинен зробити все можливе, щоб подібне ніколи не повторилося. Я в журбі з усіма. Черговий раз прошу вибачення за владу та людей, які тоді допустили цю трагедію. Сьогодні після 8 років трагедії ми маємо бути єдині, адже лише разом зможемо подолати жахливі наслідки тієї трагедії», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також сьогодні об 11.00 у Львові на Скнилівському летовищі біля каплиці відбудеться вшанування пам’яті загиблих у Скнилівській трагедії.

Нагадаємо, що 27 липня 2002 року під час авіашоу на Скнилівському летовищі зазнав катастрофи літак Су-27, вбивши 77 і поранивши понад 100 людей.

Львівська міська рада звертається до усіх львів’ян з проханням утриматись сьогодні від гучних святкувань.