друкувати


"Енергетик" розпочав новий першоліговий сезон з двох поразок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-26 12:15:25

Бурштинський "Енергетик" розпочав новий першоліговий сезон з двох поразок. І якщо виїзна поразка від "Динамо-2" відверто читалася, то домашній програш дебютанту – чернівецький "Буковині", та ще й з таким розгромним рахунком, відверто здивував.

Наразі підопічні Миколи Пристая замикають турнірну таблицю першості. Про ситуацію у команді, проблеми та перспективи їх вирішення Микола Семенович розповів на післяматчевій прес-конференції по завершенні матчу другого туру.

"Чому команда так провалила цей матч? Знаєте, тут не в цьому справа. Хто цікавиться справами в нашій команді знає, що в нас дуже важка фінансова ситуація. - розповів Микола Прийстай, повідомляє сайт energetykb.at.ua. - Ми в серйозній психологічній ямі. Наше керівництво робить все, щоб вирішити ці проблеми. На жаль, наші футболісти не розуміють нас. Вже зустрічалося керівництво з ними і я говорив, але результату нема. А ситуація, коли футболісти думають, що зможуть так на когось надавити не пройде тут. Тут треба самим, через не можу вирішувати свою долю і долю команди.

Поки, що ситуація така, що пару гравців, яких ми недавно взяли навіть близько не розуміють тих завдань, що стоїть перед «Енергетиком» і ситуації, в якій знаходиться зараз наша команда. Також і майстерності не вистачає. Звідси і провали, не було командної гри. А ці голи! В свої ворота, пенальті собі привезли – це парадокси футболу, але вони часто трапляються. Так само було і в «Динамо». Нема ігрового почерку. Приходиться зараз працювати психологічно, заставити їх зрозуміти, що за них ніхто не вирішить проблему.

В нас зараз дуже складні ігри. Я не хочу бут «козлом отпущения», сидіти на лавці і слухати, що кричать з трибун. Я вже не перший рік працюю, працював в Франківську і я завжди працював відверто і з гравцями і керівництвом клубу, але зараз дуже складна ситуація. Ми постараємся зробити зараз якісь кардинальні зміни в складі і обмежимося малою кількістю виконавців, на перспективу я просто не бачу цих гравців".

Джерело: sport.if.ua