друкувати


У Івано-Франківську відбудеться ярмарок-виставка «Свято хліба»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-23 01:15:43

Наприкінці серпня у Івано-Франківську відбудеться ярмарок-виставка «Свято хліба», яке спільно організовують виконавчий комітет та Гільдія приватних пекарів та кондитерів міста. Свято відбуватиметься 29 серпня 2010 року на Вічевому Майдані та на вул. Незалежності до перетину з вул. Шашкевича.

У програмі заходу передбачена виставка-ярмарок хлібобулочних та кондитерських виробів місцевих виробників, які виставлятимуть найкращі зразки своїх виробів, які можна буде придбати і скуштувати. Кожний зареєстрований учасник виставки-ярмарку матиме окремий стенд, оформлення та декорація якого оцінюватиметься організаторами свята. За результатами оцінки найкращі отримають окремі відзнаки організаторів. В рамках заходу також відбудеться відзначення та нагородження лідерів хлібопекарської галузі серед місцевих виробників.

Окрім того, серед учасників «Свята хліба», які виставлятимуть зразки своєї продукції, буде проведено конкурс «Кращий воровай-2010» та «Кращий торт-2010». Також під час свята буде організовано розважальну програму та конкурси для відвідувачів.

З організаційних питань та з питань участі у ярмарку-виставці звертайтесь:
      м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 110
      тел. 0342-55-64-83
      м. Івано-Франківськ, вул. Островського, 29д
      тел. 72-00-40