друкувати


На Прикарпатті проводять профілактичну роботу із "важкими" сім'ями

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-22 11:15:18

20 липня у Тисменицькому районі проведено профілактичну роботу із сім’ями, що перебувають у складних життєвих обставинами, - повідомили в обласному центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Так, у с.Милування фахівцями обласного та Тисменицького районного центрів соціальних служб проведено бесіди щодо шкідливого впливу куріння та вживання алкоголю на фізичне та психічне здоров’я людини. Психолог провів з членами родин індивідуальні консультації відносно життєвих криз особистості з метою їх попередження у майбутньому.

А в с.Рошнів із сім’єю, яка знаходиться під соціальним супроводом Тисменицького районного центру соціальних служб, з проблемою наркотичної залежності, проведено інформаційну бесіду щодо наслідків вживання психоактивних речовин та про наслідки захворювання на ВІЛ – інфекцію й інші соціально небезпечні хвороби.

Крім того, спеціалісти обласного центру надали методичну та практичну допомогу Долинському та Тисменицькому районним центрам соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Довідка: У І півріччі 2010 року в рамках роботи обласного, районних та міських спеціалізованих формувань «Мобільний консультативний пункт» здійснено 716 виїздів у 450 населених пунктів області. У результаті яких соціальною роботою охоплено 943 сім’ї, які перебували у складних життєвих обставинах та проведено 280 заходів (тренінгів, лекцій, бесід, відеолекторіїв) для 6726 осіб учнівської молоді, яка відпочивала в оздоровчих таборах, у тому числі і пришкільних.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА