друкувати


Діти пільгових категорій в Тисовому заповіднику

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-21 05:32:34

В неділю, 18 липня, завдяки співпраці Благодійного фонду «Крокус» та відділу у справах дітей Коломийської міської ради діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування та діти з синдромом Дауна поїхали на екскурсію до Тисового заповідника.

По прибутті до заповідника на дітей чекали багато сюрпризів. Працівники Держлісгоспу показали дітям найцікавіші куточки заповідника, розповіли про історію створення, разом відвідали Музей природи, де учасники мали можливість ближче познайомитися з представниками місцевої флори та фауни. Також, завдяки спонсорській допомозі депутата Коломийської міської ради В.Мацьківа, для дітей було організовано невеликий обід. Не обійшлося і без розважальної програми, яку провели волонтери з Коломийського педагогічного коледжу.

Діти надзвичайно цікаво та весело провели свій час. Такого роду акції є підтвердженням того, що тільки спільна діяльність громадських організацій та влади приносить найбільший успіх, особливо якщо ця діяльність спрямована на вирішення проблем дітей пільгових категорій.

Автор: Галина ОДОСІЙ