друкувати


М.Луческу підтвердив, що клуб знаходиться в кроці від підписання контракту з Едуардо да Сілвою

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-20 01:25:14

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу підтвердив, що клуб знаходиться в кроці від підписання контракту з форвардом лондонського "Арсеналу" Едуардо да Сілвою.

"Едуардо до страшної травми грав дуже здорово. Ми хотіли придбати його ще в ті часи, коли він виступав у складі загребського "Динамо", - розповів тренер донецького клубу.

"Едуардо грав не надто багато в минулому сезоні, але це, поза сумнівом, гравець екстра-класу, справжній бомбардир. Бразилець! Звичайно, йому знадобиться час для адаптації, навіть не дивлячись на те, що Даріо Срна надасть йому всіляку допомогу. Звичайно, ми ризикуємо, адже травма в нього була серйозна, але Шахтар може крупно виграти", - вважає Луческу.

"Ми багато чого чекаємо від нього. Президент вирішив придбати Едуардо", - підсумував Містер.

Крім того, Луческу спростував інформацію про те, що слідом за приходом у "Шахтар" Едуардо, донецьку команду може залишити її капітан Даріо Срна. "У цих словах немає правди. Даріо залишається в Донецьку", - сказав Луческу.

Нагадаємо, Едуардо перейшов до "Арсеналу" з загребського "Динамо" в 2007 році та провів 41 матч в чемпіонаті Англії, забивши 7 м'ячів. У лютому 2008 року форвард збірної Хорватії отримав травму - відкритий перелом ноги і зміг повернутися на поле тільки через рік.

За даними ЗМІ, "Арсенал" розраховує отримати за форварда компенсацію близько 6-7 мільйонів євро. Зарплата Едуардо в "Шахтарі" має скласти 2,5 мільйона євро за сезон.

Джерело: ТСН.ua