друкувати


“Інститут реабілітації та соціальних технологій” провів у Коломиї круглий стіл

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-17 06:22:23

17-18 липня Всеукраїнська громадська організація інвалідів “Інститут реабілітації та соціальних технологій” проводить перший з трьох заходів круглого столу на тему “Проблеми представництва та захисту прав дітей з інвалідністю” на базі Івано-Франківського обласного осередку Інституту, а саме, в залі засідань Коломийської районної державної адміністрації, опісля — м.Бровари, 7-8 серпня та м.Славута, 10-11 вересня.

До участі в роботі круглого столу запрошені посадові особи Коломийської міської ради, голови благодійних громадських організацій міста (Карітас, Крокус, Фонд діабетиків, Червоний Хрест, Фонд Милосердя і Здоров'я, Крокус). Також були присутні голови Київського, Хмельницького та Тернопільського осередків Інституту.

На круглому столі розглядались такі теми: конституційні основи прав дитини у сучасній соціальній політиці держави, представництво дітей з інвалідністю законними представниками:проблеми та напрями вирішення, захист прав та інтересів дітей з інвалідністю.

Кожен з учасників в регламентованому порядку (10 хв) мав змогу висловитися, внести свої пропозиції та побажання. Керівники обласних осередків обмінювались досвідом роботи, контактами. Також передбачається випуск матеріалів (тез) виступів з актуальних питань тематики круглого столу.

Автор: Галина ОДОСІЙ