друкувати


Польська делегація залишається під враженням від української гостинності

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-16 10:30:05

На адресу голови Івано-Франківської облдежадміністрації Михайла Вишиванюка надійшов лист з Повітового староства в Сандомєжу Республіки Польща, у якому староста Станіслав Мастернак дякує «за практичну опіку» заступнику начальника Головного управління освіти і науки ОДА Ігорю Гаврилюку і дирекції та педагогічному колективу Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу, «за щирий та професійний прийом представників Асоціації гастрономічних і готельних навчальних закладів ім. КЕN (Комісії національної освіти) в Сандомєжу.

«Польська делегація залишається під враженням від великої української гостинності, - йдеться у листі подяки. - На окрему вдячність заслуговують директор Софія Томенчук та її заступники, вчителі за підготовку змістовної програми партнерського візиту. Висловлюємо переконання в тому, що налагоджені службові і приятельські контакти призведуть до конструктивної та плідної співпраці шкіл, а також до побудови дружніх зв’язків між народами Польщі та України».

Водночас директор Діаріуш Лучак запрошує прикарпатських освітян на фестиваль «Музика» в Сандомєжу, що відбудеться 14-24 серпня.

«Це найбільша музична подія нашого міста, яка щороку представляє різні музичні стилі і види з акцентом на класичну музику, - йдеться в офіційному запрошенні. - Під час фестивалю «Музика» пройдуть наукові конференції, присвячені митцям та їхнім працям».

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА