друкувати


Львівські "Карпати" на виїзді обіграли "Рейк'явік" з рахунком 0:3

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-16 09:30:16

Львівські "Карпати" першим з українських клубів у цьому сезоні стартували в єврокубках. В матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи "Карпати" на виїзді розгромили ісландській "Рейк'явік" з рахунком 0:3.

Перший тайм видався для львів'ян злегка тривожним, адже забити їм попри наявні для цього можливості не вдалося. До того ж ісландці також відзначилися окремими небезпечними атаками, скориставшись невпевненою грою українців на підступах до свого штрафного майданчика.

Однак у другій половині зустрічі перша ж атака львів'ян завершилася завершилася відмінним ударом Сандро Гурулі з 16-метрової лінії – українці повели 1:0.

Не змусив себе довго чекати і другий гол. Уже через п'ять-шість хвилин Денис Кожанов пройшов по правому флангу і прострілив точно на ногу Андрію Ткачуку, якому вистачило майстерності, щоб з дуже близької відстані переграти голкіпера Рейк'явіка. Третій же гол був забитий вже на 57-й хвилині - головний львівський майстер "стандартів" Гурулі подав від кутового, а бразилець Батіста вгамселив м'яча головою у сітку воріт.

До кінця матчу "Карпати" раз у раз намагалися завести м'яч у ворота, а на останніх хвилинах могли й пропустити. Утім, все закінчилося з рахунком 0:3 на користь Карпат.

"Рейк'явік" - "Карпати" 0:3

Ісландія. Рейк'явік. Стадіон "Вьолур"

Арбітри: Міхаель Лер'єус, Магнус Шеблом, Стефан Халлберг (усі – Швеція).

"Рейк'явік":
Мольдскред, Г. Сігурдссон, Гудйонссон, Фіннбогасон, Б. Сігурдссон, Хаукссон, Такефуса (Крістьянссон, 70), Арнарсон (Жордау, 60), Рутгерс, Гуннарссон (Йонссон, 60), Ейнарссон.

Запасні: Інгасон, Йонссон, Х. Сігурдссон, Бальдвінссон.

Головний тренер – Лоґі Олафссон.

"Карпати":
Тлумак, Мілошевіч, Тубіч, Годвін (Габовда, 80), Кожанов (Зеньов, 61), Гурулі, Петрівський, Худоб'як, Ткачук, Батіста (Нено, 65), Д. Авелар.

Запасні: Руденко, Ощипко, Кополовець, Є. Тарасенко.

Головний тренер – Олег Кононов.

Голи: Гурулі, 46, Ткачук, 51, Батіста, 57.

Попередження: Годвін, 34, Тубіч, 74.

Матч-відповідь відбудеться 22 липня у Львові на стадіоні "Україна".

Джерело: ТСН.ua