друкувати


На Коломийщині побували гості з Донеччини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-15 04:15:23

У рамках всеукраїнської акції "Схід-Захід" на нововідкритому універсальному спортивному майданчику в Іванівецькій школі Коломийського району відбувся товариський футбольний матч між командами районної спортивної школи та Макіївки.

Дванадцять хлопчаків із Донеччини, 9-10-річні вихованці навчально-спортивного клубу № 49 "Надія" разом із заступником голови міського спорткомітету Михайлом Мішиним гостювали на Прикарпатті ще п'ять днів. Зіграна хлопчача команда продемонструвала злагоджений і видовищний футбол. Від них і програти було не соромно й не образливо, адже чимало вихованців клубу є також учнями футбольної академії "Шахтар" (Донецьк). Тож після матчу хлопчаки одержали сувеніри і подарунки від Коломийської районної державної адміністрації. Під опікою працівників ФОСК "Прикарпаття" вони відвідали Коломию, переглянули експозицію музею писанкового розпису, побували в м.Яремче, Ворохті, на "Буковелі", добирались до водоспаду, підкорювали карпатські крутосхили, відвідали інші цікаві місця.

Гості повезли додому приємні враження як від наших краєвидів, так і від нашої гостинності, про що розповідатимуть своїм батькам , однокласникам та родичам.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА