друкувати


23-24 липня на Коломийщині відбудеться фестиваль етно-рок музики "Цвіт папороті-2010"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-15 05:30:08

Головна музична подія літа – І-ий, щорічний фестиваль етно-рок музики "Цвіт папороті-2010"

Мета проведення:

1. Розвиток та підтримка сучасної молодіжної художньої творчості, через популяризацію талановитих, але недостатньо відомих музичних виконавців.

2. Знайомство з побутом та традиціями, народним промислом Прикарпаття. Можливі автентичні майстер-класи.

3. Сприяти потягу молоді до здорового активного відпочинку через знайомство з рядом, представлених на фестивалі, ігор: «Мафія» (тренера з м.Львів), «Пеінтбол» (тренера м.Коломия), волейбол та футбол, початкові навики наїзництва на конях.

Всі ці заходи однозначно сприятимуть не тільки культурному, а й економічному розвитку нашого регіону.

Організатором фестивалю є оргкомітет, до складу якого входять: ініціатори Ткачик А.М. та Никируй І.М. Організаційна підтримка: голова сільської ради с.П’ядики Сікорський Р.Р., голова асоціації соціально-економічного розвитку с.П’ядики Костюк В.О.

Фестиваль етно та рок музики цього року відбудеться вдруге. Проведення такого культурно-освітнього заходу щорічно, стане новою традицією розвитку духовного життя нашого краю. Ця подія не тільки поєднує виступи вокально-інструментальних ансамблів, хореографічних колективів та театральних труп, але й відкриє обійми для прихильників зеленого туризму. При фестивалі організовано наметове містечко. Любителям активного відпочинку запропоновано ряд ігр: «Пеінтбол», турнір з психологічної гри «Мафія», та ін.

Новинкою цього року буде проведення фестивалю короткометражного кіно.

Волонтерські групи, охорона та медичні пункти − забезпечать чистоту, безпеку та надійність. На території фестивалю працюватимуть торгові пункти, тому учасники та гості свята зможуть придбати тематичні сувеніри та смачно похарчуватись.

Стартуватиме дана подія 23 липня 2010 року (16-23 год.) та триватиме по 24 липня 2010 року (12-23 год.). Сцена розташується на прилеглій до лісу території, в'їзд з вул. Лесі Українки с.П’ядики, Коломийського району, Івано-Франківської області.

Проведення фестивалю «Цвіт папороті-2010» є великим вкладом у розвиток культурного та мистецького життя нашого регіону. Це чудовий спосіб активного відпочинку для гостей свята з метою духовного збагачення через пізнання традицій та пошуку нового, містичного. Саме місце проведення події надихає. Адже сцена розміщена біля старого дуба, розбитого блискавкою, як символу нездоланності стихії та швидкоплинності життя. Вічними залишаються − любов, дружба, підтримка. Це цінності, які і покликаний пропагувати фестиваль «Цвіт папороті-2010».

Контактна особа: Никируй Іванка тел. 0508485892, ivi.the.one@gmail.com

Програма (23-24 липня)

Чудовий настрій гарантують наступні колективи:

1. К-402 м.Львів (24)
2. Квітень Руїн м.Київ (24)
3. Big Ben м.Черкаси
4. Знак Води м.Чернівці
5. Хмародери м.Дубляни
6. Інший Світ м.Івано-Франківськ (24)
7. Кам'яний Гість м.Київ
8. Один м.Івано-Франківськ (24)
9. Кораллі м.Івано-Франківськ (24)
10. Sandy м.Івано-Франківськ (24)
11. Цвіт Кульбаби м.Івано-Франківськ
12. Широкий лан м.Калуш (23)
13. Al.ko_kc м.Долина
14. Медовий Полин м.Бощів (23)
15. ANEURYSM м.Надвірна (24)
16. PARACELS м.Коломия
17. AsmodeuS м.Коломия
18. FR.A.ME м.Івано-Франківськ (24)
19. Сонця Коло м.Київ (24)
20. Рок-Дідорня м.Коломия
21. Ніагара м.Львів (24)
22. Русичі м.Білгород - Дністровський (23)

Ведучий свята: Саша «Рижик» (м.Львів)

Тренери: Потеряйло О. (Пеінтбол- м.Коломия), Муравський Б. (Мафія – м. Львів)

Схема доїзду: Доїхати до місця події з АС м. Коломия можна маршрутним транспортом: №52. А також всіма транспортними засобами в напрямку руху сіл Турка, Годи-Добровідка, Мала Кам’янка, Велика Кам’янка, Яківка, Жуків, Джурків. (в середньому дорога триватиме 20 хв).

Оплата приватних транспортних послуг (таксі) коштуватиме до 35 грн.