друкувати


Від початку року на Івано-Франківщині у вогні загинуло 29 осіб

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-14 05:00:27

За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини виникло три пожежі.

13 липня вранці в селі Микуличин Яремчанської міської ради виникла пожежа нежитлового будинку. Вогнем було знищено перекриття та пошкоджено стіни будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж дня в селі Волосів Надвірнянського району на одному з обійсть горіла господарська будівля. Вогнем було пошкоджено двері господарської будівлі. Причина виникнення  пожежі встановлюється.

13 липня в місті Надвірна по вулиці Дорошенка виникла пожежа в недобудованому двоповерховому житловому будинку. Вогнем було пошкоджено перекриття між другим поверхом і горищем. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

Загалом з початку 2010 року на території Івано-Франківщини виникло  609 пожеж, у вогні  загинуло  29 осіб, з них -  одна дитина.

Шановні мешканці області! Головне управління МНС в області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди.

Джерело: Центр пропаганди ГУМНС в Івано-Франківській області