друкувати


В УМВС в Івано-Франківській області урочисто вшанували новоспечених пенсіонерів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-13 10:00:38

9 липня цього року в УМВС в Івано-Франківській області урочисто вшанували співробітників міліції, які у зв’язку з вислугою років пішли у відставку.

Від імені керівництва управління до новоспечених пенсіонерів звернулася заступник начальника УМВС в області підполковник міліції Інна Василів: “Я переконана, що нинішня наша зустріч в однаковій мірі буде приємною як для Вас, так і для тих працівників, з якими Ви, як кажуть, з’їли не один пуд солі. Для кожного, хто свої найкращі роки віддав службі в органах внутрішніх справ, цей період життя назавжди залишиться в пам’яті. Адже тут гартується чоловічий характер, набувається досвід, ми живемо цими буднями і ніколи не задумуємося над тим, що колись у життєвій долі настануть кардинальні зміни. Але приходить час, коли попереду життя інше. Можливо, краще і спокійніше. Повірте, я б хотіла, щоб так було у всіх, хто після напружених міліцейських років служби матиме можливість більше часу присвятити сім’ї, батькам, рідним і друзям. Разом з тим я глибоко переконана у тому, що, де б ви себе не знайшли у цивільному житті – робота в міліції стане для вас добрим порадником. Бо ви знаєте ціну справжньої чоловічої дружби, умієте допомогти і розрадити, сповідуєте відповідальність у роботі”. За багаторічну добросовісну службу в органах внутрішніх справ кожному з пенсіонерів були вручені пам’ятні адреси і цінні подарунки.

Осторонь не залишилась і профспілка. Голова обласного комітету профспілки атестованих працівників ОВС Івано-Франківщини Володимир Бойдуник у зв’язку з виходом на пенсію передав ветеранам і пенсіонерам міліції іменні грошові премії.

Своїм “пенсійним” досвідом поділились ветерани прикарпатської міліції полковники міліції у відставці Мар’ян Б’ялик і Валентин Правдивий. Що в цей час відчували 25 ветеранів та пенсіонерів міліції - радість чи смуток – вирішувати не нам… Але ми однаково вдячні за все те, що вони зробили для того, щоб мешканці Прикарпаття могли почуватися у безпеці і розраховувати на допомогу міліції у скрутну годину. Кожен з уже колишніх міліціонерів залишив у міліцейському колективі якнайкращі спогади про службу, підготував надійну зміну і навчив молодих колег працювати професійно і відповідально.

Автор: Олена БАБ’ЮК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області