друкувати


Незважаючи на застереження рятувальників, вогонь і далі забирає людські життя

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-13 09:45:32

Минулої п’ятниці на пожежах в області загинуло троє людей, серед них – одна дитина.

Остання трагедія сталася в селі Розтоки Косівського району. Сім’я, де трапилася трагедія, зі слів сусідів, має на селі недобру славу. Домогосподар зловживав спиртним, часто влаштовував в родині сварки. Ще, запевняють люди, батько дуже любив свого 2-річного сина і постійно брав його з собою, навіть коли йшов до друзів на посиденьки.

Того трагічного дня, не відомо з яких причин, мати малолітнього хлопчика залишила його під опікою нетверезого батька, а сама зі старшим - 19 річним сином – пішла до магазину.  Про це вона, мабуть, шкодуватиме усе життя.  Першими пожежу на тому обійсті помітили сусіди, котрі і викликали рятувальників. Проте, зарадити трагедії вже було пізно. На місці пожежі було виявлено тіла загиблих двох осіб: 36-річного господаря обійстя та його 2-річного сина. Прилігши разом із малюком на сіно у стайні на горищі, чоловік вирішив закурити.

к припускають фахівці МНС, саме непогашений недопалок, який через необачність домогосподаря впав на сухе сіно, і призвів до виникнення пожежі.

З початку цього року на території Івано-Франківщини це перший випадок загибелі дитини на пожежі.

Джерело: Центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області