друкувати


Аграрії Прикарпаття уточнюють збитки від проливних дощів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-12 06:00:01

12 липня заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Василь Брус провів робочу нараду з визначення розмірів збитків, завданих проливними дощами та паводками у червні - на початку липня поточного року сільськогосподарським культурам сільгосппідприємств та господарствам краян. Йшлося і про підготовку до жнив.

Головам райдержадміністрацій, головам міст обласного значенням доручено «оперативно уточнити» площі підтоплених сільськогосподарських культур, обсяг завданих повінню збитків у червні-липні п.р. та подати відповідні матеріали в головне управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Зазначалося: узагальнену інформацію з районів щодо розмірів збитків, завданих черговою стихією, буде скеровано в Кабінет Міністрів України .

 У середу, 14 липня, за участю заступників голів райдержадміністрацій, відповідальних за агропромисловий комплекс, начальників управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, інспекцій та профільних установ, науковців, інвесторів та сільгосптоваровиробників на базі Городенківського району відбудеться нарада-семінар з проведення жнив-2010.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА