друкувати


В Івано-Франківській психоневрологічнй лікарні відбулась науково-практична конференція

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-09 12:45:29

Під такою назвою в обласній психоневрологічнй лікарні №3 з нагоди 80-річчя від дня народження доцента Бурдейного Анатолія Федоровича нещодавно відбулась науково-практична конференція.

Від імені колективів кафедри психіатрії ІФНМУ, ОПКЛ№1, ОПЛ№2, ОПНЛ№3, районних психіатрів ювіляра привітав завідувач кафедри психіатрії і наркології з курсом медичної психології професор Винник М.І.

На конференції виступили доцент Бурдейний А.Ф., проф. Винник М.І., асистент кафедри психіатрії і наркології з курсом медичної психології ІФНМУ Краснопольська І.І., завідувач обласним організаційно-методичним, консультативним відділом Шаповалова Н.В., лікар-психіатр обласної психоневрологічної лікарні №3 Кісельов А.Б.

У виступах йшлася про життєвий шлях Бурдейного А.Ф., його внесок в становлення психіатричної служби на Івано-Франківщині, стан надання психіатричної допомоги протягом останніх 10-ти років, перспективи розвитку служби, особливості медикаментозної допомоги пацієнтам, сучасні бачення патогенезу психічної патології.

Джерело: Головне управління охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА