друкувати


Затримано 27-річну жінку, котра крала гаманці у нічних розважальних закладах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-08 05:45:05

Звертаємо увагу завсідників нічних розважальних закладів на те, що під час дозвілля варто особисто подбати про збереження недоторканим свого майна і цінностей.

Цими днями працівники карного розшуку івано-франківської міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів з виявлення осіб, які скоюють так звані кишенькові крадіжки, затримали молоду жінку, котра уміло користалася з необачності дівчат. На сьогодні з’ясовано причетність 27-річної затриманої до вчинення щонайменше двох крадіжок гаманців з жіночих сумок відвідувачок популярного серед молоді нічного розважального закладу.

У кожному разі зловмисниця викрадала гроші в дівчат, які залишали сумки за столиками і в цей час танцювали. Для однієї з потерпілих вечірка завершилася втратою 300 гривень, для іншої – 230.

Підозрювану перевіряють на причетність до інших злочинів цього виду. Тим часом відвідувачам нічних розважальних закладів радимо не залишати у багатолюдних місцях свої речі без нагляду. Слід завжди пам’ятати, що залишений на столі мобільний телефон, жіноча сумочка чи предмет одягу – надто спокусливі речі для злодюжок.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області