друкувати


На Івано-Франківщині перебуває директор Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Н.Лук’янова

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-07 04:55:42

З 7 по 9 липня в Івано-Франківській області з робочим візитом перебуває директор Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Наталія Лук’янова.

В ході візиту заплановано проведення наради за участю заступника голови облдержадміністрації Романа Іваницького, начальника управління у справах сім’ї та молоді Ростислава Заремби та директора обласного центру соціальних служб служби для сім’ї, дітей та молоді Галини Боднар.

На нараді заплановано обговорення питань діяльності дитячих оздоровчих комплексів, розвитку мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, функціонування закладів соціального обслуговування, надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді, які опинились у складних життєвих обставинах.

Під час перебування у регіоні п. Н.Лук’янова ознайомиться та перевірить діяльність:

- оздоровчих закладів «Смерічка», «Едельвейс» (с.Микуличин Яремчанської міської ради), ЛОК «Верховина» (с-ще Верховина), ЛОК «Карпатські зорі» (м.Косів);

- Верховинського, Косівського та Надвірнянського районних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;

- соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;

- обласного центру соціально-психологічної допомоги у с-щі Верховина.

 Окрім того, запланова зустрічдиректора Держсоцслужби з міським головою міста Яремче щодо створення Яремчанського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА