друкувати


Президент Віктор Янукович надіслав привітання Броніславові Коморовському

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-07 10:41:59

Президент Віктор Янукович надіслав привітання Броніславові Коморовському, який переміг на президентських виборах у Польщі, і запросив здійснити один з перших закордонних візитів саме в Україну в зручний для нього час.

У привітанні Коморовському, Янукович побажав йому міцного здоров'я, невичерпної енергії та нових звершень у зв'язку з перемогою на президентських виборах у Польщі.

"Прийміть, Ваше Високоповажносте, запрошення здійснити один з перших закордонних візитів саме в Україну в зручний для Вас час. Вірю, що він стане визначальним в українсько-польських відносинах", - сказано в привітанні.

Янукович вказав на зацікавленість України у подальшому розвитку співробітництва між двома країнами в політичній, економічній, гуманітарній сферах, у тому числі в контексті спільної підготовки до проведення в 2012 році фінальної частини чемпіонату Європи з футболу.

Глава української держави також висловив переконання, що головування Польщі в Європейському Союзі в липні-грудні 2011 року посприяє євроінтеграції України.

Нагадаємо, 56-річний Коморовський переміг у другому турі президентських виборів, набравши 53,01% голосів виборців.

Другий кандидат, голова консервативної партії "Закон і справедливість", брат-близнюк загиблого у квітні 2010 року Президента Польщі Леха Качинського, Ярослав Качинський набрав 46,99% голосів.

Джерело: ТСН.ua