друкувати


AIESEC у Івано-Франківську влаштовує міжнародний літній табір для школярів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-07 11:00:46

З 12 по 23 липня на базі школи-ліцею №23 молодіжна організація AIESEC у Івано-Франківську влаштовує міжнародний літній табір для школярів старших класів.

Щороку з настанням літа локальний комітет AIESEC в Івано-Франківську організовує соціальний проект «Світ без кордонів», пов'язаний із залученням молоді з-за кордону до навчання українських дітей.

На даний момент у рамках «Світу без кордонів» в Івано-Франківську перебувають студенти з Молдови, Норвегії, Азербайджану та Латвії. «Міжнародний літній табір» є традиційною частиною цього проекту і проходитиме на Прикарпатті уже не вперше.

Табір триватиме з 12 по 23 липня щодня (крім вихідних) з 11.00 по 15.00 у школі-ліцеї №23 (вул. Мазепи, 90, біля озера).

Протягом чотирьох годин іноземці показуватимуть презентації про свої країни, проводитимуть зі школярами ігри та пізнавальні тренінги. Учасники табору матимуть нагоду попрактикуватися в розмовній англійській, отримати нові знання у сферах лідерства, управління часом, ораторського мистецтва, особистої ефективності, саморозвитку та знайти нових друзів.

До участі в таборі запрошуються учні віком від 14 років. Вартість участі в таборі становить 50 грн за 2 тижні.

Джерело: Анонс-Контракт