друкувати


У Молодіжної обласної адміністрації нова голова

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-06 09:30:31

Голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк своїм розпорядженням від 1 липня призначив головою Молодіжної адміністрації області на громадських засадах Ганну Крисюк.

Вказаним розпорядженням від нової голови вимагається в п’ятиденний термін сформувати керівний склад Молодіжної адміністрації, погодивши його з першим заступником та заступниками ОДА.

Як відомо, Г.Крисюк також виконує функції радника Івано-Франківського міського голови Віктора Анушкевичуса з питань молодіжної політики.

Що стало причиною зміни керівництва обласної «молодіжки», достеменно невідомо. Скоріш за все причиною є той факт, що колишній голова Володимир Олійник є креатури попередника М.Вишиванюка Миколи Палійчука. Крім того, нещодавно він став керівником обласної організації опозиційної до діючої влади громадської ініціативи «Оновлення країни», очолюваної екс-головою СБУ Валентином Наливайченком, якого окремі провідні політологи, як на приклад Володимир Фесенко, схильні вважати таким собі модернізованим Ющенком або Ющенком-light.

Автор: Сергій БІЛИЙ