друкувати


У Іванівцях на Коломийщині відкрито спортивний майданчик

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-05 01:15:00

Село Іванівці Коломийського району має славне історичне минуле.

Школу збудована за часів Австро-Угорщини, 1975 року добудовано двоповерховий корпус і відкрито восьмирічну школу. Сьогодні - це загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, у якій навчається 171 учень.

Жителі і молодь села беруть активну участь не тільки у просвітницькій та громадській діяльності, а й спортивному житті. Ігор Мельничук – уродженець с.Іванівці є призером ІІ Міжнародної Ліги 1987 року, чемпіон Збройних Сил Радянського Союзу, в даний час тренер-викладач. Село гордиться й двома футбольними командами з числа юнаків та дорослих.

2 липня 2010 року у Іванівцях відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика, що стало свідченням того, як влада дбає про майбутнє покоління, адже молодь матиме змогу реально втілювати свої бажання у спортивних досягненнях, тренувати і зміцнювати здоров'я, з користю проводити вільний час.

На відкриття прибули високі гості: заступник Міністра молоді та спорту України Сергій Глущенко, голова Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк, голова районної державної адміністрації Михайло Негрич, його заступник Леся Білищак, голова районної ради Дмитро Неміш та міський голова Юрій Овчаренко.

З нагоди свята гості вручили подарунки: футбольні м'ячі, книжки видавництва Грані-Т".

Представники влади подякували всім, хто приклався до доброї справи, висловили сподівання, що такі майданчики буде створено при кожній і побажали всім міцного здоров'я, успіхів, натхнення у добрих справах та великих спортивних досягнень далеко за межами України!

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА