друкувати


Сьогодні на Прикарпатті стартує соціальний проект "Дбаємо про майбутнє України!"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-02 05:35:53

Сьогодні (2 липня) на Прикарпатті стартує соціальний проект "Дбаємо про майбутнє України!" В його рамках в селі Іванівці Коломийського району буде відкрито багатофункціональний спортивний майданчик за програмою "1000 майданчиків".

Акція відбуватиметься за участю заступника Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Сергія Глущенка і Президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки, які у ці дні також вручать комплекти літератури дітям з дитячих будинків сімейного типу Івано-Франківська.

Мета цього проекту — сприяння одночасно інтелектуальному та фізичному розвитку молодого покоління, зокрема дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. У рамках Проекту планується: створювати та поповнювати бібліотеки у дитячих будниках сімейного типу та закладах для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування; допомагати в розбудові спортивної інфраструктури цих закладів; організовувати зустрічі дітей із успішними українцями: зірками спорту, шоу-бізнесу, письменниками, акторами для живого спілкування та розширення світогляду молодого покоління.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК