друкувати


Вже незабаром у Верховині зможуть тренуватися юні лижники у літній період

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-02 05:15:26

Вже незабаром у Верховині зможуть тренуватися юні лижники у літній період. Якщо трампліни для вже досвідчених лижників ще хоч трохи придатні для тренувань, то дітям які мають бажання робити перші кроки в цьому виді спорту взагалі не має де займатися.

Адже найменші трампліни К-10 та к-20 досі були не придатними для занять в літній період. Тепер завдяки фонду Юрія Дерев'янка юні літаючі лижники можуть здобувати ази спортивної майстерності круглорічно. принаймні для цього зроблено перший крок. Юрій Дерев'янко допоміг вставити сітку ,яка була вкрай необхідною для цього виду спорту.

До речі саме тут свої перші кроки у дорослому спорті робив двічі учасник зимових олімпіад Володимир Бощук. Проте зараз, спортивна база у Верховині м'яко кажучи знаходиться не в найкращих умовах. Завдяки допомозі Юрія Дерев'янко найменші трампліни доведуть до ладу вже за 2 тижні. Тим часом у Верхньому Ясенові меценат уже обладнав сітку призначену для занять великим тенісом. Крім того придбав все необхідне для цього виду спорту обладнання.

Джерело: Радіо «Західний полюс»