друкувати


Роботу РДА і міст обласного значення на Івано-Франківщині оцінюватимуть за новою класифікацією

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-30 02:15:22

З 1 липня в Івано-Франківській області впроваджується нова класифікація оцінювання ефективності роботи райдержадміністрацій і міст обласного значення щодо соціально-економічного розвитку підпорядкованих територій. Ця класифікація з визначення рейтингів складатиметься з 15 пунктів.

Основні критерії оцінювання: нові робочі місця; інвестиції; новозбудовані квадратні метри житла; об’єкти інфраструктури; середня заробітна плата; заборгованість по зарплаті, недоїмка до бюджету; розвиток виробництва; благоустрій території; розрахунки за енергоносії; виробництво сільгосппродукції на 100 га землі; роздрібний товарообіг тощо.

За результами цього економічного моніторингу щоквартально оцінюватиметься ефективність роботи кожного із новопризначених чи перепризначених голів РДА, – запевнив голова ОДА. – «Вимоги однакові для всіх: держава – для людей, а не навпаки, як цього вимагає від слуг народу – працівників органів державної влади, зверху до низу Президент України Віктор Янукович», – наголосив Михайло Вишиванюк.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА