друкувати


На Івано-Франківщині відбудеться V Міжнародний збір-змагання юних рятувальників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-30 12:30:27

З 1-го по 8-е липня на Івано-Франківщині відбудеться V Міжнародний (X Всеукраїнський) збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки».

2-го липня об 11:00 у місті Івано-Франківську на базі спортивного комплексу Головного облуправління МНС імені Героїв-пожежних відбудеться урочисте відкриття заходу за участю керівництва МНС, керівників Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту та Міністерства освіти і науки України, облдержадміністрації, обласної ради та Головного управління МНС в Івано-Франківській області.

На гостей спортивного свята очікують виступи команд юних рятувальників з різних регіонів України, змагання з виду «Аварійно-рятувальні роботи у зоні техногенної аварії». Святковості заходу додасть концертна програма за участю кращих мистецьких колективів Прикарпаття.

Початок заходу 2 липня об 11:00 на стадіоні спортивного комплексу Головного облуправління МНС імені Героїв-пожежних за адресою:  м.Івано-Франківськ, вул. Надрічна, 68.

Таборування учасників V Міжнародного (X Всеукраїнського) збору-змагання юних рятувальників «Школа безпеки» та конкурсні етапи проходитимуть на Яремчанщині.

Програмою збору-змагання юних рятувальників передбачено проведення змагань та зведених польових навчань, під час яких відпрацьовуватимуться вправи з психологічної та медичної підготовки, радіаційно-хімічного захисту, проведення пошуково-рятувальних робіт, подолання природних перешкод, аварійно-відновлювальні роботи в зоні надзвичайної ситуації, рятувальні роботи на воді, тематичні конкурси.

Акредитація журналістів триває 30 червня та 1 липня до 12:00 за тел. (0342) 59-65-46.

Джерело: Центр пропаганди ГУМНС в Івано-Франківській області