друкувати


Громадський форум відкриє першу у Івано-Франківську соціальну аптеку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-29 04:45:55

У середу, об 14-00 за участю лідера Громадського Форуму у приміщенні Івано-Франківського Прес-клубу(вул. Галицька 4а) відбудеться прес-конференція щодо відкриття першої на Прикарпатті соціальної аптеки.

Слідом за створенням для пенсіонерів та малозабезпечених франківчан восьми соціальних магазинів за ініціативи Юрія Солов’я у місті з’явиться і перша соціальна аптека. Офіційне відкриття соціально орієнтованого торгового закладу заплановане на кінець липня.

Тож тепер жителі обласного центру матимуть змогу придбати ліки у середньому на 15-30% дешевше ніж у приватних аптеках. Адже медпрепарати у соціальній аптеці продаватимуть по ціні собівартості.

На думку Юрія Солов’я місцева влада замість того, щоб звертати увагу на проблеми простих людей, лише те й робить, що жаліється про відсутність ресурсів у бюджеті забуваючи при цьому про власні обіцянки. Ще на початку своєї каденції міський голова Анушкевичус заявляв про необхідність відкриття муніципальних аптек. Пройшло чотири роки, однак цього не зроблено. Натомість Громадський Форум продовжує послідовну роботу щодо конкретної допомоги мешканцям міста. Свідченням цього зокрема є робота 8 соціальних магазинів, встановлення дитячих майданчиків та відкриття мережі соціальних аптек.

Джерело: Прес-служба ІФООГ «Громадський Форум Івано-Франківська»