друкувати


29 червня на ріках Івано-Франківщини очікується підняття рівня води на 0.5-1.5 метрів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-29 12:15:24

Районна державна адміністрація повідомляє, що за інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Івано-Франківської облдержадміністрації увечері, 28 червня та протягом доби 29 червня 2010 року на ріках області очікується підняття рівня води на 0.5-1.5 метрів над рівнем води 28 червня (станом на 8 годину ранку), місцями можливий вихід води на заплаву, формування локальних паводків а у гірських районах – селей.

Внаслідок підтоплених житлових будинків, допоміжних господарських будівель, існує ймовірність пошкодження ізоляції електропроводок, електродвигунів та іншого електричного обладнання, що може призвести до нещасних випадків через ураження електричним струмом. Перш ніж подати напругу в місця, які були попередньо відключені (розетка, світильники, вимикачі, розподільчі щити тощо), слід переконатися, що дане обладнання і проводка не були затоплені.

Аби вберегти себе від і своїх рідних від небезпеки інфекційних захворювань, запобігти виникненню їх спалахів, слід дотримуватися простих правил. Для пиття бажано споживати пляшкову фасовану воду, посуд мити лише у кип'яченій воді.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА