друкувати


Про відзначення 20-ї річниці заснування Української Спілки ветеранів Афганістану

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-26 05:30:26

У зв’язку з відзначенням в області 20-ї річниці заснування Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) голова Івано-Франківської облдержадміністрації підписав відповідне розпорядження, згідно з яким передбачено:

1. Головному управлінню правової роботи та внутрішньої політики (Б.Федьків), управлінню культури (В.Федорак) облдержадміністрації, обласній організації ветеранів Афганістанупровести 26 червня 2010 року в Івано-Франківському обласному академічному музично-драматичному театрі ім.І.Франка урочистості з нагоди 20-ї річниці організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) за участю представників органів виконавчої влади, ветеранських організацій, громадсько-політичних об’єднань, воїнів-афганців та членів їх сімей.

2. Головам райдержадміністрацій, міським головамміст обласного значення забезпечити приїзд делегацій для участі в урочистостях, які відбудуться в Івано-Франківському облмуздрамтеатрі ім.І.Франка. Організувати для учасників урочистостей святкову вечерю, залучивши кошти місцевих комерційних структур та аграрних виробників.

3. Головному управлінню праці та соціального захисту населення облдержадміністрації (М.Зінова), головам райдержадміністрацій, міським головамміст обласного значення здійснити додаткові заходи щодо надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих воїнів-афганців, інвалідам війни, загального захворювання з числа учасників бойових дій в Афганістані, поліпшення їх медичного та соціально-побутового обслуговування.

4. Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації (Л.Костів) профінансувати управління культури облдержадміністрації (В.Федорак) для проведення урочистостей та святкового концерту в межах асигнувань, передбачених в обласному бюджеті на культурно-мистецькі заходи.

5. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації (І.Дячишин) забезпечити широке висвітлення в засобах масової інформації заходів з нагоди 20-ї річниці заснування Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця - головне управління правової роботи та внутрішньої політики облдержадміністрації.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Р.Іваницького.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА