друкувати


Рятувальники Івано-Франківщини ліквідовували наслідки підтоплень

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-25 12:30:31

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальним підрозділам області доводилося неодноразово виїжджати для надання допомоги населенню з відкачування води: чергові варти рятувальників МНС працювали в с.Верхній Ясенів Верховинського району, селах Трійця, Горішнє Залуччя та Заболотів Снятинського району, в містах Снятині та Косові.

В ході проведення робіт було відкачано 341 куб.м води з 5-ти підвалів, 15-ти дворів, 2 присадибних ділянок та проїжджих частин доріг. З метою моніторингу ситуації та координації дій в підтоплені райони області виїжджав начальник Головного управління МНС в області Володимир Чернецький та мобільні оперативні групи ГУ МНС в області.

Зважаючи на ускладнення паводкової ситуації у Чернівецькій області для надання допомоги населенню та забезпечення виконання першочергових заходів з ліквідації наслідків підтоплень у розпорядження начальника ГУ МНС в Чернівецькій області направлено 2 пожежні насосні станції ПНС-110, 2 рукавні автомобілі АР-2, 10 чоловік особового складу з ЧСПТ АРЗ СП Головного управління МНС в Івано-Франківській області та СДПЧ-8 міста Коломия.

Джерело: Центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області