друкувати


Державні службовці Івано-Франківщини відзначали своє професійне свято

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-24 11:00:35

В середу, 23 червня, державні службовці відзначали своє професійне свято. З цієї нагоди в Івано-Франківської облдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня державної служби.

У фойє на четвертому поверсі ОДА було організовано міні-виставку творчих робіт, авторами яких є державні службовці Прикарпаття. На виставці були представлені картини, обереги, вишиті ікони, рушники та сорочки, художні фотографії і ще багато цікавих творчих робіт.

На урочистому концерті з нагоди професійного свята прикарпатських посадовців привітали заступник голови облдержадміністрації Ігор Зварич, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Роман Струтинський, заступник голови обласної ради Зіновій Береговський та начальник управління державної служби Головного управління державної служби України в області Ярема Петрів.

Грамотами голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради з виплатою одноразової матеріальної допомоги в розмірі 100 гривень нагороджено за високий професіоналізм, сумлінну працю в органах виконавчої влади та з нагоди професійного свята 27 кращих працівників.

Крім того, почесні грамоти обласної державної адміністрації отримали переможці та лауреати II туру Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" у номінаціях "Кращий керівник" та "Кращий спеціаліст" 11 професіоналів своєї справи.

Урочистості закінчилися святковим концертом.

Довідка: За рішенням Генеральної Асамблеї ООН щорічно 23 червня світова спільнота відзначає День державної служби. В Україні його святкують з 2003 року згідно з відповідним Указом Президента України. Сьогодні в області працює більше семи тисяч держслужбовців.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА