друкувати


Розпочались двотижневі збори з водіями вантажних та спеціалізованих автомобілів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-21 10:30:39

У 197 авіаційній базі Повітряних Сил України розпочались двотижневі збори з водіями вантажних та спеціалізованих автомобілів. В зборах беруть участь 20 військовослужбовців Повітряного командування «Захід». В основному це солдати строкової служби, щойно призвані до лав Збройних Сил України.


- Мета цих зборів не тільки підвищити фаховість водіїв, але й роз’яснити їм специфіку водіння військових автомобілів, - розповів Заступник командира частини з виховної роботи підполковник Юрій Мухін. – Протягом двох тижнів спеціалісти нашої бази проведуть з ними низку теоретичних та практичних занять, які завершаться реальним автомобільним маршем.

Наразі, В частині є вся необхідна для підготовки база, а також всі види автомобілів, які використовуються для обслуговування аеродрому та забезпечення польотів військової авіації. Розклад занять складений таким чином, щоб кожен водій міг отримати як загальні знання, так і навички роботи з тією машиною, за якою він закріплений по штату в своїй чатині. Для організації та проведення зборів вже виділено необхідну кількість коштів та пального.

Автор: Підполковник Тарас ГРЕНЬ, Західний регіональний медіа-центр МО України