друкувати


19 червня відбудуться урочистості з нагоди професійного свята медичних працівників Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-18 12:30:32

20 червня відзначається професійне свято працівників галузі охорони здоров’я України – День медичного працівника.

З нагоди професійного свята головне управління охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА, обласний комітет профспілки працівників охорони здоров’я, обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики щиро вітають працівників усіх закладів охорони здоров’я та учбових медичних закладів області, висловлюють вдячність за нелегкий труд, за врятовані життя, за повернуте здоров'я мешканців та гостей Прикарпаття!

Святкові урочистості з нагоди професійного свята медичних працівників області відбудуться в суботу, 19 червня, в обласному музично-драматичному театрі ім. Івана-Франка ( поч. об 11 год.).

Напередодні святкування делегація медичних працівників області візьме участь в урочистій церемонії, присвяченій Дню медичного працівника, що відбудеться 17 червня в Національному палаці мистецтв «Україна» у м.Києві за участю керівництва держави, Міністра охорони здоров’я та інших високоповажних осіб.

Довідка: В Івано-Франківській області в галузі охорони здоров’я працює понад 30 тис. працівників, більшість з яких - лікарі, науковці, середній і молодший медичний персонал, що самовіддано трудяться на благо життя і здоров’я населення.

Джерело: Головне управління охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА