друкувати


Івано-Франківських журналістів навчали премудрощам мобільної журналістики

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-18 02:30:53

Майстер-клас з мобільної журналістики для представників засобів масової інформації Прикарпаття та Львівщини провів 16 червня в Івано-Франківську відомий в Україні та за її межами фахівець з піару, лектор Київської школи піару Борис Ходорковський.


В ході заходу гість акцентував увагу журналістів на можливостях, які відкриває перед ними використання у професійній діяльності соціальних Інтернет-мереж, на кшталт Facebook, Livejournal і насамперед Twitter. Зі слів Б.Ходорковського, це дозволяє максимально підвищити оперативність як отримання, так і поширення актуальної інформації, в тому числі через мобільний телефон, чим сьогодні активно користуються всі провідні світові ЗМІ. «Деякі інформаційні агентства, - зазначив тренер, - навіть практикують розміщення своїх матеріалів в соціальних мережах раніше, ніж вони будуть опубліковані в ЗМІ».

Учасники семінару мали змогу на практичних вправах спробувати себе у оволодінні премудрощами роботи на твіттері, отримали знання щодо існуючих комп’ютерних програм, що дозволяють зробити її максимально ефективною і оперативною.

Захід було організовано представниками компанії «Київстар», яку на семінарі представляли піар-менеджери Віктор Гальчинський та Тетяна Лупій.

Автор: Сергій БІЛИЙ