друкувати


На Городенківщині побувала делегація м.Миколаїв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-16 12:15:48

З 11 по 15 червня в Городенківському районі перебувала офіційна делегація Жовтневої районної ради м.Миколаїв.

Гості мали можливість ознайомитися з роботою органів місцевого самоврядування Городенківщини, апарату районної ради, сільських рад населених пунктів: Тишківці, Серафинці, Ясенів-Пільний. Учасників делегації приємно вразила чистота та ошатність населених пунктів, збереження історичних пам’ятників, споруд сакрального мистецтва.

Відбулося покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку в с. Серафинці, генерал-хорунжому УПА Роману Шухевичу в с.Тишківці, Івану Франку в с. Ясенів-Пільний.

Відвідали гості також дитячо-оздоровчий комплекс «Перлина Придністров’я», сільську амбулаторію в с. Ясенів-Пільний, сільську музичну школу в с.Серафинці.

Крім того, миколаївчанам вдалося підкорити найвищу вершину українських Карпат – гору Говерла, познайомитись з чудовою природою, а також відвідати м. Яремче.

Перебування на Городенківщині делегації Жовтневої районної ради м. Миколаїв засвідчило, що обмін делегаціями і досвідом роботи зміцнюють дружбу і взаєморозуміння між жителями західної і східної України, руйнують бар’єри непорозумінь.

Довідка: Делегацію Жовтневої райради очолювала Наталія Винокурова, завідуюча організаційним відділом районної ради. В складі делегації перебували працівники районної ради державної адміністрації, сільські голови.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА