друкувати


В Городенківській РДА відбулася виїзна колегія головного управління Держкомзему

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-16 11:15:21

15 червня в залі засідань Городенківської районної державної адміністрації відбулася виїзна колегія головного управління Держкомзему в Івано-Франківській області.

На засідання колегії були запрошені керівники структурних підрозділів головного управління та начальники управлінь (відділів) Держкомзему у районах та містах, перший заступник голови райдержадміністрації Іван Мороз, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Василь Савіцький. Головував на колегії заступник начальника головного управління Держкомзему Ярослав Спасів.

Розглянуто та затверджено Концепцію Програми розвитку земельних відносин у Івано-Франківській області до 2020 року. Керівники структурних підрозділів головного управління доповіли про заходи щодо усунення порушень, виявлених в ході комплексної перевірки комісією Держкомзему України діяльності головного управління Держкомзему у Івано-Франківській області. Розглянуто результати ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності, в тому числі використання коштів Стабілізаційного фонду для здійснення заходів з безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки.

Також колегія підвела підсумки щорічної оцінки державних службовців землевпорядної служби області та затвердила план роботи колегії головного управління на ІІІ квартал 2010.

Після завершення засідання колегії представники територіального підрозділу Держкомзему України спільно з міським, селищним та сільськими головами провели обстеження територій населених пунктів щодо стану благоустрою. Особливу увагу було звернуто на об’єкти соціальної інфраструктури, стан доріг та придорожніх смуг, водних об’єктів, утримання полігонів твердих побутових відходів.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА