друкувати


У Німеччині в Бундестазі відзначатиметься День України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-15 09:30:11

У Німеччині в Бундестазі відзначатиметься День України. Про це повідомив голова Верховної ради Володимир Литвин, який збирається взяти участь у святкуваннях.

Передбачається Володимир Литвин 16-17 червня відвідає з офіційним візитом Федеративну Республіку Німеччину.

Програмою візиту передбачена зустріч голови ВР з президентом Бундестагу ФРН Норбертом Ламмертом.

Литвин також проведе зустрічі з президентом Ландтагу (земельного парламенту) землі Бранденбург Ґунтером Фрітшем; з головою Комітету Бундестагу у справах ЄС Ґунтером Кріхбаумом та членами Комітету; з головою Комітету Бундестагу у закордонних справах Рупрехтом Поленцом і членами Комітету; з президентом Палати депутатів землі Берлін Вальтером Момпером; з членами Німецько-Української міжпарламентської групи Бундестагу.

Голова Верховної ради також візьме участь у публічних слуханнях "Внутрішня та зовнішня політика України після зміни влади" за участю депутатів Верховної ради України та Бундестагу. Саме під час перебування делегації ВР у Німеччині в Бундестазі й відзначатиметься День України.

За словами голови ВР, представникам коаліції та опозиції, які входитимуть до делегації, належить викласти свою точку зору з приводу того, що нині відбувається в Україні.

Джерело: ТСН.ua